cara daftar cukai pendapatan

Borang yang memeningkan cara daftar cukai pendapatan

Apabila cuba mencari pelepasan cukai, mungkin bukan idea yang baik untuk berunding dengan IRS sahaja. Melainkan anda seorang peguam cukai, akauntan awam bertauliah atau ejen cukai berdaftar, anda tidak akan tahu di mana untuk mula membantu diri anda daripada hutang cukai anda. Kemudian sekali lagi, jika anda adalah salah satu daripada ketiga-tiga mereka, anda tidak akan mempunyai sebarang hutang cukai pada mulanya.

Walau bagaimanapun, (dan kami serius tentang perkara ini) ini adalah satu-satunya profesional yang cukup berkelayakan untuk mengetahui apa yang perlu dikatakan kepada IRS untuk memberikan anda hasil yang positif. Peguam dengan pengkhususan yang berbeza atau akauntan biasa tidak akan memberikan anda perkhidmatan yang sama seperti yang boleh diberikan oleh peguam cukai atau CPA. Ejen berlesen juga tahu cara mereka mengikut undang-undang cukai; dan, seperti CPA dan peguam cukai, semuanya dilindungi.

Ejen IRS tidak begitu menyukai pakar cukai profesional ini. Pakar profesional boleh mendapatkan pengurangan cukai atau membantah pelan ansuran yang sangat berpatutan untuk anda membayar hutang anda. Walaupun anda tidak mempunyai sebarang hutang, mereka masih boleh memastikan bahawa anda akan bebas hutang untuk tahun-tahun akan datang, serta menunjukkan lebih banyak cara untuk mengurangkan cukai dan pendapatan bercukai anda dengan mencari kredit cukai tambahan dan potongan anda tidak tahu anda mempunyai.

Pakar cukai juga memastikan bahawa anda tidak perlu berurusan dengan kertas kerja, pengiraan, borang yang memeningkan kepala lagi: mereka akan melakukan semua itu untuk anda. Sekurang-kurangnya, mereka akan mengupah kakitangan yang sangat berkelayakan untuk anda. Membayar seseorang untuk menangani masalah cukai anda atau melakukan cukai untuk anda akan terbukti cara daftar cukai pendapatan sebahagian daripada wang terbaik yang telah anda belanjakan tahun ini.

Robert L. Daniel dan rakan kongsi Limon Whitaker & Morgan, selama bertahun-tahun telah membantu perniagaan dan individu di Seluruh Negara, dengan masalah cukai IRS & Negeri mereka yang tertunggak. Firma itu berpangkalan di Los Angeles, California Amerika Syarikat. [http://www.limonwhitaker.com] / Tel:888.321.6188

Anda mempunyai kebenaran untuk menerbitkan semula dan menggunakan artikel ini dalam surat berita, tapak web atau blog anda selagi anda membiarkan artikel itu utuh sepenuhnya, dan sertakan kotak sumber ini di penghujung artikel.

 

Angelus Corporate Services Sdn Bhd
8-2, Jalan Dagang SB 4/2, Taman Sungai Besi Indah, 43300 Seri Kembangan, Selangor
014-809 7047